Δημιουργήστε το δικό σας Κοινωνικό Δίκτυο για να έρθετε κοντά με ανθρώπους απο όλο τον κόσμο.

Κατασκευή Social Network

Φιλικό στο χρήστη
Απλό στη διαχείριση
Επεκτάσιμο
Παραμετροποιήσιμο

Γιατί Social Network;

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα από τα βασικότερα εργαλεία για τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας σας και κατ’επέκταση την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Η ενεργή παρουσία σας σε αυτά, δηλώνει ότι ακολουθείτε την τάση της εποχής, ότι ενδιαφέρεστε για τους πελάτες σας και τις απόψεις τους και ότι συμμετέχετε σε έναν ανοικτό διάλογο με τους καταναλωτές σας.
Μέσω των κοινωνικών δικτύων μπορείτε να στοχεύσετε πιο εύκολα το κοινό (target group) της εταιρείας σας, να επιλέξετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή ενδιαφέροντα) ούτως ώστε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις διαφημιστικές σας καμπάνιες , να αξιοποιείτε στο μέγιστο τα χρήματα που επενδύσατε στην online διαφήμισή σας και να αυξήσετε τα κέρδη και τις πωλήσεις.
Ένα Κοινωνικό Δίκτυο με τη σωστή χρήση των social media καθιστάται ώς ένα δυνατό εργαλείο εξυπηρέτης πελατών που μετατρέπει τους δυνητικούς πελάτες σε πραγματικούς με ελάχιστο budget και μέσω αυτού η επιχείρηση σας αποκτάει την πιο αποτελεσματική προβολή στο διαδίκτυο.
Η συμμετοχή σας στα κοινωνικά δίκτυα αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο για να προωθήσετε και να επικοινωνήσετε τα μηνύματα που θέλετε στο κοινό σας, να ενισχύσετε την αλληλεπίδρασή και την εμπειρία του κοινού και παράλληλα δίνετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες / πελάτες να αναδημοσιεύουν άμεσα και εύκολα υλικό από την ιστοσελίδα σας σε άλλα δίκτυα.
Ζητήστε προσφορά για κατασκευή Social Network

Photo Gallery

Ενίσχυση του Brand Name

Mε τη κοινωνική δικτύωση της επιχείρησης σας θα προβάλλονται όλες οι υπηρεσίες σας σε νέα μάτια. Με ένα κλικ τα μηνύματα σας θα εμφανίζονται σε πλήθος ανθρώπων και παράλληλα να μετατρέψετε επισκέπτες σε πελάτες που θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργία Target Group

Mε τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σας δίνεται η δυνατότητα να    μάθετε μέσω της πληροφόρησης τις ανάγκες του κάθε χρήστη για τα ενδιαφέροντα του και μετά  απο αυτή τη διαδικασία  αξιολόγησης να δημιουργήσετε διαφημιστικές καμπάνιες με την ανάλογη στόχευση προς συγκεκριμένους χρήστες (target group) απο τους οποίους θα υπάρχει και το ανάλογο feedback

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μια επιχείρηση η οποία είναι κοινωνικά δικτυωμένη στο διαδίκτυο αυτομάτως σημαίνει ότι είναι και ορατή προς τους χρήστες. Στην εποχή του σήμερα ο χρήστης πλέον έχει αποκτήσει την εμπειρία για  να επικοινωνεί μέσω των posts στο διαδίκτυο και απο τη στιγμή που υπάρχει ανταπόκριση στα ζητήματα που τον απασχολούν αξιολογεί την επιχείρηση στον καλύτερο βαθμό μιάς και δημιουργεί τον επιθυμητό διάλογο με αυτήν.

Feedback

Σε ένα κοινωνικό δίκτυο πολύ σημαντική παράμετρος είναι η επιχείρηση να έχει τη δυνατότητα σε πολύ γρήγορο χρόνο να μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα τα θέματα που θέτει ο κάθε χρήστης προς αυτήν. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μια απορία όσον αφορά τις υπηρεσίες σας, μια ερώτηση για τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί μια αγορά ή την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Με λίγα λόγια απο τη στιγμή που θα υπαρξει το ανάλογο feedback προς τον χρήστη η εταιρεία αποκτά και το ανάλογο κύρος.

Nέες Ευκαιρίες

Σε ένα κοινωνικό δίκτυο παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για την κάθε επιχείρηση. Νέες ευκαιρίες οι οποίες δεν θα υπήρχαν σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν θα είχε παρουσία στα social media αφού πλέον στη σύγχρονη εποχή οι χρήστες αναπαράγουν αρνητικά σχόλια για τις επιχειρήσεις οι οποίες δεν συμμετάσχουν στο διαδίκτυο.

Ανταγωνιστική Ανάλυση

Με τη χρήση των social media σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο σας δίνεται η δυνατότητα να στοχεύσετε σε target group ανταγωνιστών και μέσα απο αυτή τη διαδικασία με βάση την ανταπόκριση που έχετε να μπορείτε να ανακαλύψετε τι λιγότερο έχετε απο τους ανταγωνιστές σας, τι κάνετε λάθος ώστε να το διορθώσετε και παράλληλα να δείτε σε όλους αυτούς τους χρήστες τι είναι αυτό που προσφέρουν οι άλλοι και τους έχουν μονίμως ενεργούς και ακόλουθους σε ότι κινήσεις κάνουν.

Πωλήσεις

Αν σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο έχει γίνει σωστή οργάνωση όσον αφορά τη χρήση των πληροφοριών μέσω των social media τότε είναι ένας σημαντικός λόγος για να ανέβουν οι πωλήσεις σας. Μέσα απο τη παρουσία σας σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο ο κάθε χρήστης μπορεί να γνωρίσει και να έρθει σε επαφή με το εμπορικό σας σήμα και φυσικά να τους κερδίσετε μετατρέποντας τους σε πελάτες σας.

Σχέση Eπιχείρησης με το Κοινό

Με τη χρήση των social media σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε δημοσιεύσεις σχετικές με το εμπορικό σας σήμα και τους πελάτες σας και παράλληλα με αυτό τον τρόπο αναδεικνύετε το προφίλ της επιχείρησης σας. Αναπαράγετε πληροφορίες οι οποίες στην ουσία αναδεικνύουν τις σχέσεις σας με το κοινό σας και  δημιουργούνται επιπλέον γέφυρες για το μέλλον με τους ίδιους και με τους δυνητικούς πελάτες οι οποίοι μέσω της περιήγησης τους σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο κάνουν την έρευνα τους για τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!

Σκεφτόμαστε ανοιχτά

Η Think Open προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις βασισμένες στο ανοικτό λογισμικό , δίνοντας μεγάλη προστιθέμενη αξία στη επένδυση των εταιρειών. Με γνώμονα τα παραπάνω, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης οι οποίες διασφαλίζουν τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.