Σύνδεση ERP με OpenCart

Άλλες πληροφορίες

Με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος από την Think Open, εξασφαλίζετε την σίγουρη επιτυχία σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και θέτετε σημαντικές βάσεις για τη παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο χώρο του διαδικτύου. Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε αποκομίσει πολύ μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την δημιουργία ολοκληρωμένων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως:

  • Πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών στη λιανική (B2C).
  • Πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών στη χονδρική (B2B) με υποστήριξη διαφορετικών τιμοκαταλόγων για κάθε ομάδα πελάτη.
  • Διασύνδεση με ERP.
    Μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε την ενημέρωση των προϊόντων σας με τιμές και διαθεσιμότητα (Singular, XLine, SoftOne, Pylon κ.ά.) από το ERP προς το OpenCart η Από το OpenCart προς το ERP. Η ομάδα της Think Open είναι σε θέση να καλύψει ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Σκεφτόμαστε ανοιχτά

Η Think Open προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις βασισμένες στο ανοικτό λογισμικό , δίνοντας μεγάλη προστιθέμενη αξία στη επένδυση των εταιρειών. Με γνώμονα τα παραπάνω, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης οι οποίες διασφαλίζουν τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.