Προσιτή εναλλακτική λύση Exchange.
Αξιόπιστη POP3 και IMAP Email Hosting,
πλούσιο σε χαρακτηριστικά.
Με ενδιαφέρει

Cloud Email Collaboration Solution

Το Cloud Email Περιλαμβάνει

  • 10 GB mailboxes
  • 4 Accounts
  • Team Collaboration
  • POP3/IMAP access
  • Webmail access
  • Smartphone access
  • Tasks
  • Calendars
  • Briefcase

Ασφάλεια των Email

Μείνετε προστατευμένοι από spam, τους ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Προσφέρεται άψογη ενσωματωμένη ασφάλεια, έτσι ώστε να μην χρειάζεται τίποτα για να εγκαταστήσετε ή να διατηρήσετε.

Τεράστιος χώρος

Με 10 GB αποθηκευτικού χώρου ποτέ δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε εάν εξαντληθεί ο χώρος των εισερχόμενων μηνυμάτων. Ποτέ ξανά δεν θα εμφανιστεί το μηνύματα «Εισερχόμενα πλήρη».

Επιλογές πρόσβασης

Διαχειριστείτε τα email σας από το αγαπημένο email client ή smartphone μέσω POP3/IMAP, ή συνδεθείτε στη webmail κονσόλα μας. Μπορείτε να συνδεθείτε από οπουδήποτε σας δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Προσιτή εναλλακτική λύση Exchange

Φίλτρο anti-spam για λιγότερα spam στα εισερχόμενά σας.

Μπλοκάροντας απευθείας τα ανεπιθύμητα e-mails, αντί να τα δεχόμαστε κι έπειτα να τα φιλτράρουμε, μειώνεται σημαντικά η επιβάρυνση που απαιτούνται από τα φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά τη διάρκεια (τυχόν) μεγάλων επιθέσεων spam.
Έτσι μειώνονται κάθετα και τα προβλήματα οπισθοδιασποράς (backscatter) που προκύπτουν όταν τα φίλτρα προσπαθούν να απωθήσουν τα μηνύματα από πλαστές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email Retention

Άνθρωποι είμαστε και τα ανθρώπινα λάθη γίνονται σε καθημερινή βάση, για αυτό και εμείς έχουμε προβλέψει για εσάς. Αν σε περίπτωση διαγράψετε κάποιο σημαντικό μήνυμα από τον φάκελο διαγραμμένα με την κλασσική μέθοδο δεν θα μπορούσε να γίνει ανάκτηση, εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα ακόμα και αν διαγράψατε το email σας από το φάκελο διαγραμμένα θα μπορέσετε να το επαναφέρετε μέσα σε 30 ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!

Σκεφτόμαστε ανοιχτά

Η Think Open προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις βασισμένες στο ανοικτό λογισμικό , δίνοντας μεγάλη προστιθέμενη αξία στη επένδυση των εταιρειών. Με γνώμονα τα παραπάνω, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης οι οποίες διασφαλίζουν τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.